Камалія покинула доньок-двійнят, матір’ю яких мріяла стати 10 років: усе через свою слабкість до коханого

Камалія показала, де вона знаходиться та розповіла про подорож.

Зважаючи на шалені статки найбагатшої співачки України Камалії та її чоловіка Мохаммада Захура, немає нічого дивного в тому, що пара може у будь-який момент зірватися в будь-яку точку світу, якщо тільки забажають.

Камалія розповіла про свою слабкість

Нещодавно на особистій сторінці співачки в соціальній мережі Instagram з’явилася нова публікація, у якій вона спочатку запропонувала підписником здогадатися, куди вона поїхала, а потім показала свого чоловіка і дала декілька підказок.

Артистка та бізнесмен залишили доньок вдома, адже в них зараз йде навчання, і рушили у європейську країну. Імовірніше за все, за дівчатками приглядає мама співачки Інна Петрівна.

На жаль, вони не уточнювали, куди саме поїхали. Але Камалія обіцяла розповісти про цю подорож абсолютно усе. Також співачка показала, як харчується з чоловіком ці дні. На сніданок, обід та вечерю у Камалії були одні лобстери. Зірка зізналася, що це її слабкість. Вочевидь, їй дуже подобається, як їх готують у Європі.

Нагадуємо, не так давно на особистій сторінці Камалії в соціальній мережі Instagram з’явився новий відеоролик, у якому виконавиця заспівала гімн України на день Пакистану. Для виступу співачка обрала жовту сукню-вишиванку. Твір зірка виконала не своїм естрадним голосом, а оперним. Таким чином їй вдалося продемонструвати не тільки свою любов до обох країн, але й неймовірний талант.

Виконання гімну України відразу ж знайшло відгук у аудиторії, яка була присутня на виступі. Немає сумнівів, що Захур високо оцінив вчинок коханої.

Схожі статті