Вагітна Оля Мартиновська показала круглий живіт: Ярославський у відповідь не втік, а підтримав (ФОТО)

Чутки навколо роману Олі Мартиновської і Володимира Ярославського не стихають, до того ж зірки самі підливають масла у вогонь.

Кулінарія звела долі Мартиновської і Ярославського. Володимир працює на кухні ще з юності, тож на сьогодні він досяг поважного статусу у ресторанному світі України й не тільки. Ольга вирішила піти за покликом серця після отримання вищої освіти економіста. Втім, така кар’єра не особливо приваблювала, тож вона вирушила на навчання по обміну до Франції.

Життя у новій країні дуже сподобалося Мартиновській. Так у неї з’явилася думка про ПМЖ, заради чого вона вивчила французьку і навіть отримала місцевий диплом філолога, хоча приходилося дуже нелегко. Аби було на що жити, Оля бралася за будь-яку роботу – флористом, офіціанткою, вона працювала на фермах і збирала виноград. Однак для неї все це було краще, аніж кар’єра менеджера банку вдома.

Ольга Мартиновська
Ольга Мартиновська

Саме у Франції Ольга почала готувати – вона знімала квартиру у француженки, яка захоплювалася кулінарією. Жінка навчила українку секретам французької кухні, завдяки чому Мартиновська відкрила в собі талант, а участь у “МастерШеф” допомогла їй розвиватися у цьому напрямку.

Через кілька років після перемоги на проєкті Оля знов повернулася на головну кухню країни, та вже у якості судді. Її партнерами стали Ектор Хіменес-Браво і якраз-таки Володимир Ярославський, стосунки з яким викликають у фанатів безліч питань.

Судді МастерШеф – Володимир Ярославський, Ольга Мартиновська та Ектор-Хіменес Браво
Судді МастерШеф – Володимир Ярославський, Ольга Мартиновська та Ектор-Хіменес Браво

Все тому, що зірки викладають у соцмережах безліч спільних фото, і виглядають вони дуже романтично, не кажучи вже про дописи зі зверненнями одне до одного. Тим не менш, навіть попри шалений інтерес з боку глядачів “МастерШеф” і шанувальників кулінарів, свої відносини Ольга і Володимир не коментують. Здається, вони навпаки лише підігрівають інтерес.

Володимир Ярославський і Ольга Мартиновська
Володимир Ярославський і Ольга Мартиновська

Так, одного разу в Інстаграмі Мартиновської з’явився кадр з Ярославським, на якому вони позують з “вагітними” животами, а поруч з ними лежить яблуко з написом “I love you”. І якщо для Олі це цілком можливо, то Володимир вирішив її підтримати та просто добре поїв перед зйомкою.

Скріншот зі сторінки Олі Мартиновської в Інстаграм
Скріншот зі сторінки Олі Мартиновської в Інстаграм

Коментатори одразу ж почали припускати, що судді “МастерШеф” поза камерами насправді зустрічаються, з чим дійсно важко сперечатися.

Схожі статті