Могилевська у пухнастому халатику розповіла, що довело її до депресивних думок та галюцинацій

Кілька років тому через насичений графік зірка дуже мало спала, тому в неї з'явилися депресивні думки, галюцинації і нічні жахи.

Відома українська співачка Наталія Могилевська поділилася своїми секретами щасливого і здорового життя. Вони дуже прості: нормальний сон, правильне харчування і фізичні навантаження.

В своєму пості в Instagram зірка зізналася, що не завжди мала здоровий сон. Деякий період знаменитість дуже активно працювала, і спала катастрофічно мало. Наслідки виявилися жахливими: депресія, галюцинації, нічні жахи.

Це було 10-15 років тому, коли зірка намагалася досягнути кар’єрних вершин, працюючи в шаленому ритмі без відпустки і вихідних, виділяючи на сон по дві-три години на добу.

“Я загнала себе на межу нервового виснаження: долали депресивні думки, снилися страшні сни, були галюцинації…» – написала Могилевська.

Тож тепер артистка – прихильниця того, що спати потрібно нормальну кількість годин.Також знаменитість запропонувала шанувальникам поділитися   в коментарях своїм секретом здорового сну.

Проілюструвала свої роздуми співачка селфі в білому пухнастому халатику. Для фото зірка нанесла мінімум макіяжу – зробила лише легкий акцент на очі.

У відповідь підписники написали про свій досвід та засипали артистку компліментами.

«Наталі, в ваших бездонних очах можна потонути. Там така глибина», «Шикарна, гламурна, роскішна! Новий стиль ідеальний! Стиліст найкращий !!! Потрібно йому підняти зарплату»,  «Ви красуня» – написали фанати артистки.

Схожі статті