За кого Софія Ротару видає єдину онучку: немолодий, але дуже заможний бізнесмен, якого завжди немає вдома

Скоро до родини Софії Ротару увійде ще один її член.

У шлюбі з Анатолієм Євдокименко у Софії Ротару народився один єдиний син — Руслан. Спадкоємець зірковоюго подружжя зберігав традиції своєї родини і також створив міцну сім’ю з обраницею, з якою живе в шлюбі понад 20 років. У цьому союзі народилося два онуки Софії Ротару, які були названі в честь дідуся та бабусі, Анатолій та Софія відповідно.

Зараз онук української Примадонни проживає у Лондоні і займається музикою, а її онучка Соня переїхала до Нью-Йорку, де займається моделінгом і готується стати дружиною мільйонера Дениса Жаданова.

Майбутній зять родини Софії Ротару

Про особистість чоловіка стало відомо рік тому, коли дівчина порвала з французьким нареченим, зібрала речі та переїхала до Штатів. Там вона і почала свої взаємини з директором маркетингової компанії.

Софія Євдокименко і Денис Жданов
Софія Євдокименко і Денис Жаданов

З тих пір ходять чутки про те, що пара вже заручена і готується до весілля. Подейкували, що торжество буде влаштоване у кінці 2021 року, але на даний момент ані Софія, ані Денис ні слова не сказали щодо цього.

Більш того, Соня зазначила, що не поспішає виходити заміж, так як має високі стандарти щодо сім’ї. Софія Михайлівна також висловилася з приводу чуток і сказала, що не хоче, щоб її онучка поспішала з весіллям. Варто відмітити, що Денис постійно знаходиться у роз’їздах та рідко буває вдома. Наречена ставиться до цього з розумінням, адже статки з повітря не беруться.

Соня Євдокименко і Денис Жданов
Соня Євдокименко і Денис Жаданов

Зараз пара продовжує будувати свої стосунки та інколи радує підписників спільними фото.

Схожі статті