“Вона боєць”: дочка онкохворої Анастасії Заворотнюк не стерпіла та розсекретила стан здоров’я акторки

Відома російська акторка Анастасія Заворотнюк вже не перший рік лікується від раку головного мозку, але новини про стан її здоров'я з'являються вкрай рідко.

Новина про важку хворобу Анастасії Заворотнюк сколихнула публіку у 2019 році, коли зірку терміново госпіталізували і ввели у медикаментозну кому. Довгий час рідні та близькі приховували правду від шанувальників, однак вона все одно спливла. Виявилося, що головній героїні серіалу “Моя прекрасна няня” діагностували гліобластому 4 стадії – це злоякісна пухлина головного мозку.

Це ж захворювання свого часу не змогла побороти співачка Жанна Фріске, але в акторки прогнози більш обнадійливі, оскільки з того моменту лікування стало більш прогресивним.

Анастасія Заворотнюк

Рідні та близькі Анастасії відмовляються давати коментарі з приводу її здоров’я, тож будь-які подробиці перебігу хвороби ретельно приховуються. Втім, подейкують, що через недугу знаменитість дуже змінилася зовні – набрала зайву вагу, втратила своє розкішне волосся, а пересувається вона на інвалідному візку. Тим не менш, все це непідтверджена інформація, та є і добрі новини.

Так, старша донька Заворотнюк Анна активно веде власний блог у соцмережах, де постійно натрапляє на питання підписників, які стосуються її мами. Зазвичай дівчина відмовчується, проте цього разу вона вирішила перервати мовчання і відповіла, як зараз почувається Анастасія:

“Вона боєць. Все буде добре”.

Анастасія та Анна Заворотнюк
Анастасія та Анна Заворотнюк

Також Анну попросили опублікувати спільне фото з мамою, однак на це, судячи з відповіді, не варто розраховувати:

“Спільні фото ми не викладемо. Для чого це?”.

Скріншот з Інстаграм сторінки Анни Заворотнюк
Скріншот з Інстаграм сторінки Анни Заворотнюк

З більш детальною історією хвороби прекрасної няні Заворотнюк знайомтеся у відео нижче:

Схожі статті