Афроукраїнці: Гайтана, Кароліна Ашіон та інші найколоритніші знаменитості нашої естради – підбірка

Вони стали справжнім відкриттям української сцени. Подивіться на дуже талановитих зірок, які мають незвичну для слов'янської країни зовнішність.

Жан Беленюк

Жан Беленюк

Ім’я Жана Беленюка стало відомим на всю Україну та й на увесь світ цього року після перемоги спортсмена на Олімпійських Іграх у Токіо.

Своєю незвичайною для нашої країни зовнішністю Жан завдячує батькові. Чоловік родом із африканської країни Руанди, він працював льотчиком. В України він навчався в авіаційному університеті, де й познайомився з майбутньою дружиною та мамою свого сина Жана. Майбутній олімпійський чемпіон народився саме в столиці України. Ще в дитинстві Беленюка його батька призвали до армії в Руанді, де на той час йшла громадянська війна, чоловік загинув в ДТП на батьківщині, тож він так і не дожив до перемог сина у великому спорті.

Кароліна Ашіон

Кароліна Ашіон
Кароліна Ашіон

Кароліна Ашіон — одна з найвідоміших українських журналісток. Зараз дівчина веде виключно політичні ток-шоу та будує кар’єру серйозної журналістки, хоча на початку нульових розпочинала творчий шлях з розважальних програм на телеканалі “М1”.

Батько Кароліни — уродженець Нігерії. Він приїхав тоді ще на терени СРСР для здобуття диплому, однак зустрів на додачу ще й кохання — маму майбутньої зірки українського телебачення.

Після випуску чоловік повернувся на батьківщину, однак через політичні заборони не зміг вивезти дружину та доньку з собою. У Нігерії він одружився вдруге. Зараз Ашіон підтримує зі зведеними братами й сестрами теплі стосунки.

Гайтана

Гайтана з чоловіком і донькою
Гайтана з чоловіком і донькою

Своєю екзотичною для України зовнішністю Гайтана також завдячує батьку, який родом із Республіки Конго. Майбутні співачка народилася в Києві, але до 5 років прожила на батьківщині тата. Однак перед школою мама забрала дівчинку назад, саме тут Гайтана пішла до музичної школи й розпочали музичну кар’єру. А в 2012 році навіть представляла Україну на пісенному конкурсі Євробачення.

Схожі статті