Більше не хочуть бути впізнаваними: Полякова неочікувано стала брюнеткою, а Джамала блондинкою

Зірки часто змінюють зовнішність для концертних програм або ролей в кіно. Ще дві українські співачки приміряли незвичні для себе образи.

Оля Полякова і Джамала — одні з найяскравіших представниць української сцени. Артистки відрізняються від своїх колег не лише вокальним талантом, у кожної він безспірно особливий, а й яскравою зовнішністю.

Полякова — головна блондинка вітчизняної сцени. Її музична кар’єра розпочалися з хіта “Суперблондинка”, в якому вона відразу окреслила свій образ. Хоча пісня вийшла більше десяти років тому, Олю продовжує носити звання суперблондинки естради.

З роками вона лише підкреслювала своє амплуа яскравими сукнями, нарядами та кокошниками і абсолютно не збиралася змінювати зовнішність. Напевно, саме тому прихильники артистки неабия здивувалися, побачивши її з темним волоссям.

Фото з Instagram Олі Полякової
Фото з Instagram Олі Полякової

“Ну що, як мені бути брюнеткою?” — написала Оля під новим провокаційним постом.

Поки коментатори сперечалися: пасує Поляковій новий колір зачіски чи ні, — виявилося, що це парик. Виконавиця вирішила поекспериментувати для зйомок одного з українських шоу, а від свого блондинистого кольору ніколи не відмовиться.

Навпаки з брюнетки в блондинку перетворилася колега Полякової по сцені — Джамала.

Фото з Instagram Джамали
Фото з Instagram Джамали

Артистка також вирізняється яскравою зовнішністю завдяки своїм кримсько-татарським генам. Вона, навідміну від Полякової, завжди носила довге чорне волосся. Аж раптом з’явилася перед прихильниками блондинкою.

Але й цього разу це був тимчасовий експеримент з париком для шоу “Танці з зірками”. Джамала зізналася, що поки що вона не готова змінювати колір своєї зачіски.

Фото з Instagram Джамали
Фото з Instagram Джамали

 

Схожі статті