Олег Винник ощасливив фанатів, які вірять у його шлюб з Таюне, та гучно заявив: “Ніщо не стане на заваді”

Олег виник, знову став причиною того радостічив його фанатів. Що зробив повелитель вчить?

Олег Винник славиться не тільки своїми вокальними та артистичними талантами, але і неймовірним фідбеком, який постійно віддає своїм шанувальникам.

Соціальні мережі для виконавця існують лише для того, щоб підтримувати зв’язок з аудиторією, а підтримується він безперервно. Чого не скажеш про бажання ділитися подробицями особистого життя. Артист взагалі не пригадує в своїх інтерв’ю дружину та сина, які, як виявилося, в нього є. Преса постійно повідомляє про те, що його бек-вокалістка Таюне насправді є його таємною дружиною, а у пари давно народився син Юліан, який проживає у Німеччині.

Олег Винник порадував фанатів

Нещодавно на особистій сторінці Олега Винника в соціальній мережі Instagram з’явилася нова публікація, у якій співак подякував чергове місто, у якому дав концерт. На цей раз пощастило Житомиру.

Артист написав багато ніжних слів, ніби зізнаючись місту у коханні. Цей стиль добре відомий фанатам співака. У коментарях до посту одразу з’явилося багато позитивних коментарів, які в черговий раз доводять, що фан-база Олега Винника одна з найщирих та найнетоксичніших баз в Україні.

Нагадуємо, що декілька днів тому Таісія Сватко презентувала нову композицію, у якій, за думкою користувачів мережі, співає про взаємини зі своїм чоловіком. Така реакція на трек стала, свого роду, хорошим піаром для синглу, про який написали майже усі таблоїди України. Хтозна, можливо наступним кроком зіркового подружжя стане розсекречення їхніх стосунків?

Схожі статті