Анна Саліванчук поділилася базовим набором косметики

Українська акторка та зірка серіалу «Одного разу під Полтавою» Анна Саліванчук радить жінкам ніколи не забувати про догляд за шкірою і ділиться своїми б'юті-секретами.

Нещодавно зірка театру і кіно Анна Саліванчук виклала у мережу Instagram нову світлину. На ній зірка позує у куртці кольору хакі з чорною сумкою-бананкою на грудях. Волосся у артистки розпущене, а обличчя закриває рукою від сонця. На обличчі Анни Саліванчук помітний легкий макіяж.

У підписі до знімку мама двох дітей ділиться секретами по догляду за собою.  На переконання зіркової українки не обов’язково витрачати гроші на дорогу косметику. Головне дотримуватися правил догляду.

 

 

Окрім цього акторка поділилася своїм набором косметики по догляду за обличчям.

За переконанням зірки це має бути:

Засіб для зняття макіяжу. Це може бути гідрофільне масло, молочко, ремувер, гелі або пінки. Не важливо що саме це буде, головне, аби засіб підходив до типу шкіри.

Не варто забувати і про засіб для вмивання. Зірка нагадує, що зняття макіяжу і вмивання – різні речі і засоби теж мають бути різними. Анна Саліванчук зауважує, що метою засобів для вмивання є прибрати рештки косметики і очистити шкіру від відмерлих частинок шкіри.

Зіркова мама нагадує, що у догляді за обличчям не варто нехтувати тоніками, адже вони дають можливість подальшим засобам догляду глибше проникати в шкіру, і сиворотками, які допомагають кремові краще впливати на обличчя.

Важливим елементом догляду для зірки є крем для обличчя. При цьому актриса наголошує на тому, що має бути і окремий крем для шкіри навколо очей.

Ще одним важливим елементо догляду Анна Салівнчук вважає використання пілінгів, скрабів і масок. Перші два допоможуть позбутися всіх відмерлих частинок шкіри, а маски допоможуть прибрати недоліки.

Під знімком і порадами прихильники української зіркової мами подякували улюблениці за поради і зробили їй купу компліментів. Підписники зауважують, що зікра вміє підняти настрій і зарядити позитивними емоціями, деякі приєднуються до порад Анни Слісарчук і додають, що треба любити себе і в цьому секрет щастя.

Нагадаємо, що раніше українська співачка і солістка гурту «НеАнгели» Слава Камінська теж ділилася своїми секретами по догляду за обличчям.

Схожі статті