Тещу Віктора Павліка помітили в компанії молодого чоловіка: чи приймає його Катя Репяхова

Мама Катерини Репяхової все частіше з'являється в соціальних мережах доньки та активно розповідає про своє життя.

Багато користувачів мережі та прихильників Віктора Павліка звинувачують його молоду дружину в піарі на імені знаменитого чоловіка. Катерина Репяхова з’явилася в житті артиста неочікувано — вона з дитинства була прихильницею його творчості й навіть їздила в інші міста на концерти кумира.

На одному з таких вони й познайомилися. Далі історія їхнього кохання розвивалася, як у кіно, — Павлік запропонував дівчині посаду його концертного директора, а через деякий час здивував фанатів новиною про розлучення з дружиною Ларисою Созаєвою. Тоді й стало відомо про роман музиканта з молодшою майже на 30 років Катериною Репяховою.

Поки всі навколо обговорювали цей любовний трикутник і скандали довкола нього, Катерина не втрачала даремно час, а будувала не лише нові стосунки, а й особистий блог в мережі, який зараз також приносить їй прибуток.

Віктор Павлік, Катя Репяхова і Лариса Созаєва
Віктор Павлік, Катя Репяхова і Лариса Созаєва

Репяхова ділиться на своїй сторінці буквально усіх, що її оточує — буднями з коханим чоловіком, роботою, домашньою рутиною, особистими роздумами й кадрами з новонародженим сином. Часто помітити в блозі дівчини можна й її маму Лариса Репяхову, яка допомагає доньці з онуком.

Нещодавно Катя опублікувала фотографію мами з салону краси, де жінка оновлювала колір свого волосся. ”Який чоловік фарбує маму”, — підписала дружина Павліка свій кадр.

Знімок з Instagram Катерини Репяхової
Знімок з Instagram Катерини Репяхової

Деякі підписники Репяхової вирішили, що це занадто відвертий підпис як для заміжньої дівчини, тим паче новоспеченої мами. Та сама Катя ніяк не реагує на подібні коментарі.

Схожі статті