На Златі Огнєвіч вирішили зекономити? Нова “Холостячка” доношує сукні учасниць “Холостяка”: “Це принизливо”

Щоп'ятниці українці із захватом спостерігають за тим, як нова "Холостячка" Злата Огнєвіч шукає кохання. Не менше уваги дістається і вбранням співачки.

Відома українська виконавиця Злата Огнєвіч стала головною героїнею романтичного шоу “Холостячка” після акторки Ксенії Мішиної. На проєкті чоловіки всіма доступними способами намагаються закохати в себе успішну красуню, тож перші випуски вже встигли викликати бурхливий ажіотаж серед глядачів.

У соцмережах активно обговорюють кожне рішення Злати щодо того чи іншого учасника, однак найуважніші фанати помітили ще одну дуже цікаву деталь. Справа в тому, що неодноразово Огнєвіч з’являлася в кадрі у вбраннях, які раніше носили дівчата з реаліті “Холостяк”.

Холостячка 2021 Злата Огнєвіч
Холостячка 2021 Злата Огнєвіч

Так, в другому випуску були помічені одразу два “плагіати”. Спочатку на трійне побачення з чоловіками Злата прийшла у яскравій рожевій сукні з відкритими плечима, котра виглядає дуже схожою на плаття Аліни Ляшук з 10 сезону “Холостяка”. А потім на церемонії роз стилісти повністю повторили для Огнєвіч образ Надін Медведчук з 11 сезону.

Фотопорівняння дівчат з’явилися на одній з фанатських сторінок проєктів в Інстаграмі:

“Як ми бачимо, бюджет таки бережуть як можуть”, – свідчить підпис до публікації.

Коментатори не стримували емоцій та свого обурення під час обговорення образів нової “Холостячки”:

  • “СТБ боїться розоритися на вбраннях”;
  • “Це, мені здається, принизливо одягати сукні, які вже носили інші учасниці”;
  • “Костюмери підставляють Злату, як тільки можуть. Прямо по максимуму. Вже краще б вона у своїй одежі знімалася, ніж зі спільної костюмерної”;
  • “Секонд хенд”, – пишуть фанати.
Коментарі користувачів мережі
Коментарі користувачів мережі

Схожі статті