Знайшлася перша дружина Михайла Поплавського: поки співаючий ректор шикує у Києві, вона рахує кожну гривню

Виявляється, Михайло Поплавський по молодості був ще тим серцеїдом! Подивіться, хто став його першою дружиною.

Михайло Поплавський. Герой цього матеріалу завжди на виду. Розмінявши 8-й десяток, чоловік продовжує епатувати публіку та дивувати народ. То співак разом зі студентками дає гучний концерт, то з популярними блогерами знімає комедійні ролики. Єдина, хто лишився за бортом цього свята життя – перша дружина артиста, яка так і лишилася жити за межами міста.

Михайло Поплавський та Людмила Гомблієвська

Жінку звати Людмила і за професією вона – медсестра. Пам’ятає про кохання з вічно юним орлом його ексобраниця і досі. Вона згадує обранця, але не в негативному світі.

Познайомилася пара досить давно, коли Михайло був ще просто директором місцевого клубу на рідній Кіровоградщині. Заради роману з майбутньою зіркою, Людмила полишила свого тодішнього коханого. Кола вона наділа білу фату, їй було лише 20 років. Чоловіку – 24.

Попри те, що зараз професія жінки мало пов’язана з творчістю та музикою, свого часу молода пасія Поплавського брала участь у концертах, які організовував тодішній директор клубу.

Людмила Гомблієвська

Пара побралася. За словами першої дружини Михайла Михайловича, він навіть обіцяв вивезти її закордон. Втім, все склалося інакше. Поплавський запалав ідею стати народним співаком, а його кохана ледь могла впоратися з такою сильною енергією коханого.

Врешті-решт подружжя вирішило розбігтися. Людмила відзначає, що завжди відчувала: вона та співаючий ректор – обидва лідери по натурі, саме тому гармонійно уживатися було важко. Так і лишилася жінка у рідному селі Великі Трояни Кіровоградської області та відпустила орла у політ.

Схожі статті