Лілія Ребрик похизувалася дорогою косметикою: рятує свою молодість за шалені гонорари

Лілія Ребрик завжди блискучо виглядає у кадрі. У чому ж секрет зірки? Подивіться, яким арсеналом косметики користується артистка.

Чарівна, тонка-дзвінка ведуча Лілія Ребрик вже багато років чарує своєю вродою. Яскрава білявка не дозволяє собі з’явитися у кадрі ненафарбованою чи без укладки. Чим зазвичай артистка користується для того, щоб “навести марафет”, вона показала у сторіз.

За акуратним туалетним столиком по-царськи сидить знаменита білявка. Показати арсенал косметики наважилася не просто так, а на прохання підписників. Вона перед камерою тримає декоративну косметику.

Косметика Лілії Ребрик

Редакція “Сенсація” поцікавилася, скільки ж коштують такі дрібнички. Вартість виявилася такою: лише тональний крем, який тримає Лілія коштує від 949 гривень.

Косметика Лілії Ребрик
Косметика Лілії Ребрик

А ще Лілія багато уваги приділяє догляду за шкірою. Для того, щоб довше зберегти сяйво молодості, вона використовує спеціальну щіточку. Ми поцікавилися, скільки ж коштує маленький гаджет для вмивання.

Косметика Лілії Ребрик

Марка Foreo в Україні – не з дешевих. Вартість на сайті онлайн стартує від 2700 гривень, що наразі складає майже 100 доларів США.

Косметика Лілії Ребрик

Чим заробляє на життя Лілія Ребрик?

Артистка не приховує, що серед усіх знаменитостей України, вона є однією з найбільш затребуваних. Її основне місце роботи – це телеканал, де веде зірка ранкове шоу. Разом з шоуменом Анатолієм Анатолічем, вона задає настрій на весь день всім співвітчизникам. Також грає Лілія у театрі, а ще знімається у кіно та серіалах. Картина “Папаньки” стала ще однією визначною роботою жінки цього року. Зіграти довелося вагітну даму, але Ребрик впоралася на всі 100%.

Схожі статті