Вагітна Настя Каменських показала, як займається фітнесом з великим животом: заради здоров’я мами та малюка

Настя Каменських заінтригувала мережу вагітним животом та заняттям фітнесом.

Про вагітність Насті Каменських поговорюють вже давно. 34-річна зірка мріє стати мамою, та на жаль, поки що не радує своїх фанатів прекрасними новинами. Нещодавно і її чоловік, продюсер Потап давав ексклюзивне інтерв’ю, у якому зізнався, що мріє стати багатодітним батьком. На даний момент у музиканта є тільки один син — Андрій, який народився від шлюбу з Іриною Горовою. Чи є якісь проблеми зі здоров’ям у пари, обидва мовчать.

Потап і Настя Каменських
Потап і Настя Каменських

Вагітна Настя Каменських та фітнес

Останнім часом Настя Каменських помітно набрала зайвої ваги. Жінка цього не соромиться, і відкрито обговорює з журналістами раптовий набір кілограмів. Фігуру артистки прикрасив маленький животик, який дуже нагадує вагітний. Тому не дивно, що шанувальники сподіваються на гарні новини від зірки.

На особистій сторінці Насті Каменських соціальній мережі Instagram з’явилася нова публікація, на якій вона постала у спортивному костюмі, почала займатися фітнесом і танцювати. Позитивне відео одразу ж зібрало масу компліментів та відгуків. Деякі, не змогли впустити шанс запитати у співачки, чи виношує вона дитину?

Варто відмітити, що останнім часом на сторінці Насті спостерігається паранормальна активність користувачів мережі. Здається, що знаменитість дається до послуг накрутки коментарів та підписників.

Скріншот коментарів під публікацією Насті Каменських

Не дивлячись на недоліки фігури, зірка все одно обирає обтягуючі речі, які показують усе як є.

Шанувальникам залишається лише чекати, коли ж зірка повідомить про свою вагітність.

Схожі статті