Влад Яма став батьком прекрасного хлопчика: як виглядає та яке ім’я носить новий член родини хореографа?

Влад Яма став батьком вдруге. Усі деталі про подію.

Не так давно стало відомо, що у родині Анатолія Анатоліча народився хлопчик. Коли сімейна пара порадувала фанатів черговою вагітністю родина знаходилася у Флориді, де насолоджувалася життям та відпочивала разом з Владом Ямою, його дружиною Ліліаною та їхнім спільним сином Леоном. Тому зовсім не дивно, що сім’ї вирішили зблизитися ще більше.

Хрещені батьки Ніла

Декілька днів тому Анатолій Анатоліч відсвяткував 37-й день народження в ресторані “Веранда на Дніпрі”. На вечірці шоумен оголосив, що хрещеними сина Нілу стали хореограф і суддя телешоу “Танці з зірками” Влад Яма колишній директор телеканалу ТЕТ і співзасновник найбільшого музичного фестивалю східної Європи Atlas Weekend Ірина Федорцова. Анатоліч пожартував, що він вибирав з багатьох кандидатур.

Варто відмітити, що Ніл народився на світ у липні місяці. Новина про поповнення в родині дуже порадувала майбутнього хрещеного батька хлопчика, який одразу ж привітав друзів з приємною подією.

Сам хореограф разом зі своєю дружиною також серйозно задумується про ще одне поповнення у його власній сім’ї. Ліліана постійно жартує, що була б не проти народити дівчинку. До того ж Леон вже підріс і може піклуватися про свою сестричку. Жарти жартами, але серйозних заяв щодо планування вагітності вони не давали. Час від часу дружина танцюриста виходить у світ з неоднозначних сукнях, що вже інтригує фанатів пари. Та поки що у них є лише один єдиний син Леон.

Схожі статті