Алла Пугачова змінила зачіску і налякала фанатів кардинальними змінами у зовнішності: “Аж рот перекосило”

Алла Пугачова знову здивувала своїх шанувальників змінами у зовнішності. Що з собою зробила Примадонна у цей раз?

Алла Пугачова вже давно не виступає. Зараз співачка присвячує весь свій час їх з Максимом Галкіним дітям – Гаррі і Лізі. Один її приватний виступ коштує 300 тисяч доларів.

Більш того, співачка надає перевагу непублічному образу життя. Вона рідко з’являється кадрах, які публікує Максим Галкін і ніяк не взаємодіє зі своїми підписниками.

Зміни у зовнішності Алли Пугачової

Але вона і не забуває радувати шанувальників новими фото і відео. Днями Алла Борисівна підтримала актрису Юлію Пересільд перед зйомками нового фільму, які пройдуть на Міжнародній космічній станції. Співачка записала звернення до актриси.

Але аудиторія звернула увагу не на привід, за яким Алла Борисівна записала звернення, а на зовнішність виконавиці. Багато розкритикували її за надмірне використання фільтрів, інші – за перебір з “експериментами” над особою.

Для співачки це не перший раз, коли її критикують за зовнішність. Якось примадонна розповідала, що все життя чула про себе неприємні речі. Її критикували за її фірмову зачіску, за зайву вагу, за щербинки між зубами і так далі. Коли Аллі Борисівні нарешті вдалося схуднути, вона також не отримала підтримки від фанатів, які почали критикувати її ноги.

Втім, під цим відео у деяких навіть склалося враження, що перед ними не Алла Пугачова, а якась інша жінка. Мовляв, підписників відверто дурять. Сама примадонна, як завжди намагається триматися подалі від хейту. Цілком можливо, що вона навіть не читає їх. Якось Алла Борисівна зізнавалася, що має звичку ніколи не читати новини про себе.

Схожі статті