“Казав – або я, або ВІА Гра”: Альона Вінницька розповіла, як Костянтин Меладзе зруйнував її кар’єру

Альона Вінницька була учасницею першого складу "ВІА Гри", але після того, як залишила гурт, так і не змогла побудувати блискучої кар'єри.

Гурт “ВІА Гра” увірвався на вітчизняну естраду в 2000 році. Його першою солісткою стала Альона Вінницька, а пізніше до неї приєдналася Надія Мейхер. Саме так і виглядав оригінальний склад легендарного колективу. Лише згодом дівчат стало троє – руденька, білявка та чорненька.

Альона Вінницька та Надія Мейхер
Альона Вінницька та Надія Мейхер

За більш ніж 20 років існування в гурті співали майже 2 десятки солісток. У більшості з них після “ВІА Гри” склалася успішна сольна кар’єра — Віра Брежнєва, Світлана Лобода, Альбіна Джанабаєва та інші. А от найпершій віагрянці Вінницькій пощастило менше.

У 2003 році Альона покинула гурт, оскільки її не влаштовували постійні гастролі та відвертість виступів. Альона будувала сім’ю з продюсером та музикантом Сергієм Большим, тож вирішила обрати щасливі стосунки, а не кар’єру.

Альона Вінницька з чоловіком
Альона Вінницька з чоловіком

Вінницька завжди говорила, що обожнює в музиці рок-стиль, це також була одна з причин нелюбові до попсової ВІА Гри. Тож свою сольну кар’єру вона намагалася розпочати саме в цьому стилі. Альона змогла зібрати свою аудиторію, однак великих успіхів у кар’єри не вийшло.

Сама виконавиця відверто розповідала, що це її колишній продюсер Костянтин Меладзе перекрив їй повітря на естраді. Він відмовляв організаторам концертів у виступі “ВІА Гри”, якщо у списку артистів була Вінницька. Подібна ситуація була й з радіостанціями та телеканалами.

Після невдалих спроб розвинути кар’єру сольної артистки, Альона вирішила перекваліфікуватися в телеведучу. Зараз вона працює на телеканалі “Україна” і практично не з’являється на сцені.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.