Віталій Борисюк згадав свою першу дружину Жанну: навіть за Ольгою Сумською так не бігав

Відомий український артист Віталій Борисюк у новому інтерв'ю згадав колишню дружину, яка була присутньою під час його знайомства з Ольгою Сумською.

Історія кохання акторів Віталія Борисюка і Ольги Сумської почалася 25 років тому, і за самого початку вона була сповнена справжньою драмою. Зустрілися зірки вперше на вечірці – Віталій тоді вчився на третьому курсі і був заручений з коханою дівчиною Жанною, а Ольгу в компанію привів один з театралів. Про це артист розповів в інтерв’ю для програми “ЖВЛ“:

“Новий рік. Третій курс. Я зустрічав зі своєю майбутньою першою дружиною в неї вдома, і тоді я познайомився з Олею. Вона мені, до речі, закидає зараз: “Ой, який ти був уважний до своєї Жанни. Чого ти до мене не залицявся?”. Я кажу: “Ну розумієш, ти була донька народних артистів, не наважився до тебе підкат робити”.

Віталій Борисюк у програмі ЖВЛ
Віталій Борисюк у програмі ЖВЛ

Перший шлюб Борисюка протривав недовго, а як тільки він розлучився з Жанною, нарешті набрався хоробрості зізнатися у почуттях Сумській, але і тут не все було так просто. На той момент Ольга вже була заміжня і вагітна від старшого на 16 років чоловіка – актора Євгена Паперного. Цікаво, що всі троє учасників цього любовного трикутнику зійшлися на одній сцені.

“Ми грали наречений-наречена, а Євген Паперний грав чувака, який викрадав мою наречену. В житті все навпаки – я йшов на пролом”, – згадує Віталій.

Ольга Сумська, Віталій Борисюк та Євген Паперний
Ольга Сумська, Віталій Борисюк та Євген Паперний

На так званій чоловічій розмові Паперний грозився Борисюку взяти сокиру, тож Сумську він відпускав не без скандалу. Маючи такий досвід за плечима, Віталій зрозумів одне – має всюди оберігати красуню-дружину від залицяльників.

Схожі статті