У родині Григорія Решетніка сталася надзвичайна ситуація: біда спіткала середнього сина телеведучого

Христина Решетнік розповіла і показала, що сталося з її сином.

Поки Григорій Решетнік задіяний у великій кількості зйомок, його кохана дружина Христина, яка вже багато років сидить у декретній відпустці, виховує трьох хлопчик. Ваня, Діма та Саша — усі схожі одне на одного, як дві краплі води. Усі дуже допитливі, активні та непосидючі.  Христина Решетнік веде власний блог, у якому показує, як диве родина телеведучого, поки він заробляє гроші телебаченні та приватних замовленнях. Таким чином вона також заробляє гроші та підтримує славу благовірного.

Надзвичайна ситуація в сім’ї

Нещодавно на особистій сторінці Христини Решетнік в соціальній мережі Інстаграм з’явилася нова фотографія та декілька відеороликів, у яких вона показала та розповіла, що ж сталося з її середнім сином Дімою.

Скріншот сторінки Христини Решетнік

З’ясувалося, що дитина розбила собі губу. Сталося це під час прогулянки — Діма був необережним, і поки катався, поздряпвв її о кору дерева. По прибуттю додому, турботлива мама Христина Решетнік приклала лід спадкоємцю, а той стримано сидів і охолоджував пошкоджені тканини.

Варто зазначити, що Христина на робила з пригоди трагедії, і позначила, що для хлопчика така ситуація абсолютно життєва і нормальна. Діма, в свою чергу, не проронив ані сльозинки. В нього навіть не почервоніли очі.

Христина та Григорій намагаються виховувати усіх своїх нащадків таким чином, щоб братики могли постояти за себе та своїх рідних. Здається, що в них це добре виходить, адже до отриманої травми Діма поставився терпляче, відповідально і стримано. А зіркова мама в котрий раз довела свою компетентність.

Схожі статті