Катя Осадча показала фото новонародженого сина та себе в молодості: з роками тільки краща (ФОТО)

Телеведуча Катя Осадча опублікувала архівний кадр, на якому вона позує з новонародженим старшим сином.

Катя Осадча сьогодні щаслива у шлюбі з телеведучим Юрієм Горбуновим. Пара разом виховує двох синів, молодший з яких народився у серпні цього року. Пару вважають однією з найміцніших та найбільш зразкових в українському шоубізі.

Однак для обох закоханих це не перша спроба побудувати щасливі відносини. Осадча в 2001 році вийшла заміж за українського бізнесмена та політика Олега Поліщука. Йому ж телеведуча народила свого першого сина Іллю. Однак цей шлюб закінчився розлученням вже через три роки після офіційного “так” у РАГСі.

Катя Осадча з першим чоловіком та сином
Катя Осадча з першим чоловіком та сином

В своєму особистому блозі, який телеведуча активно веде щодня, вона поділилася архівними фотознімками з новонародженим Іллею. Як зізналася Осадча, на цих світлинах їй усього дев’ятнадцять років.

Фото з Instagram Каті Осадчої
Фото з Instagram Каті Осадчої

“Іллі сьогодні виповнюється 19. Перший раз святкуємо цей день за тисячі кілометрів один від одного, але це не заважає зробити цей день святковим. Ілля, ти моя гордість і найбільша любов у світі! Нехай все омріяне втілиться, а все решта скажу особисто. На фото мені 19, а Іллі півроку. Але це не означає, що мене вже час робити бабусею”, — підписала свою публікацію Осадча.

Зараз зірка “Світського життя” не спілкується з колишнім чоловіком, а її новий обранець Юрій Горбунов підтримує теплі стосунки з сином коханої від першого шлюбу.

Прихильники Осадчої залишили безліч компліментів телеведучій під публікацією:

  • “Мамина копія”;
  • “Молода така гарна!”;
  • “Які ж ви гарні”, — пишуть користувачі мережі.

Схожі статті