Таюне відібрала у коханого Олега Винника найголовніше: тепер вся слава та гроші в неї

Таїсія Сватко, яку називають таємною дружиною Олега Винника, продовжує примножувати свою популярність та армію фанатів.

Таюне відома як бек-вокалістка Олега Винника. Пара не зізнається, що їх поєднує дещо більше, ніж лише робочі відносини, проте шанувальники та журналісти творчого дуету провели своє розслідування. Як вдалося з’ясувати, Олег і Таїсія (справжнє ім’я Таюне) познайомилися під час навчання у Канівському музичному училищі. Ще у студентські роки вони зіграли весілля, а після випуску переїхали до Німеччини, де, за чутками, в них навіть народився син.

Після повернення на Батьківщину Олег почав стрімко будувати свою сольну кар’єру. Таюне ж зайняла роль його бек-вокалістки. Пара ставала все популярною, тож Таїсія зважилася на власні хіти, які їй допомагав писати коханий чоловік.

Сьогодні співачка виступає з сольною програмою як гостя на концертах Винника, а також її запрошують на інші заходи та церемонії нагородження. Армія прихильників виконавиці також почала стрімко зростати.

Нещодавно пара дала черговий концерт, після чого їхні фанати почали ділитися спільними фото з артистами. В мережі одна з її фанаток опублікувала фото з Таюне, підписавши публікацію: “Емоції зашкалюють”.

Фото Таюне з прихильницею
Фото Таюне з прихильницею

У коментарях дівчину запитали, невже вона не встигла сфотографуватися з головним вовком української сцени. Юна прихильниця зізналася, що у неї є чотири фото і з Олегом Винником. Однак вона захотіла поділитися саме знімком з Таюне, тому що вона змогла підкорити її.

Тепер користувачі мережі жартують, що скоро всі лаври слави дістануться Таюне, а її чоловік буде підспівувати коханій на бек-вокалі.

Схожі статті