Марічка Падалко зізналася, скільки у неї незапланованих дітей: ведуча ТСН виявилася багатодітною мамою

Відома українська журналістка і телеведуча Марічка Падалко є багатодітною мамою, але не все у її житті відбувалося заплановано.

Марічка Падалко виросла у невеликій родині, де вона була єдиною дитиною, а багатодітність завжди вважалася предметом співчуття. Тож не дивно, що довгий час телеведуча взагалі не хотіла дітей:

“Була переконаною кар’єристкою! Материнський інстинкт у мене прокинувся ближче до тридцяти. Ось тільки завагітніти я не могла. Фізично я була абсолютно здорова, але дітей у нас з першим чоловіком, з яким ми прожили 15 років, не було”, – розповідала зірка.

При цьому, коли подружжя розійшлося, і він, і вона благополучно стали батьками, а причиною розлучення стали почуття Марічки до нинішнього чоловіка Єгора Соболєва. Познайомилися вони ще не вільними від інших стосунків людьми, та серцю не накажеш – вже 11 років триває їхній шлюб.

Марічка Падалко разом зі своїм чоловіком Єгором Соболєвим

Нещодавно у програмі “Світське життя” Падалко разом з колегою по “ТСН” Гринчуком спілкувалася з Катею Осадчою. На твердження Святослава про те, що другу дитину зі своєю дружиною вони не планують, Марічка зауважила:

“Ми теж не планували ні другу, ні третю дитину, тому всяке буває! У мене зараз ностальгія за маленькими дітьми, я хочу взяти на ручки всіх, хто приходить разом з малюками, але розумію, що, напевно, я вже все”.

Марічка Падалко і Святослав Гринчук у програмі Світське життя
Марічка Падалко і Святослав Гринчук у програмі Світське життя

Виявляється, в родині Падалко і Соболєва лише один запланований спадкоємець – первісток Михайло. Тоді, після довготривалих спроб стати матір’ю у першому шлюбі, журналістка думала, що легко вагітніти – це не про неї, тому подружжя дещо розслабилося, коли народився син. Так і вийшло, що потенційне планування другого малюка обігнав сам факт вагітності – згодом на свят з’явилася донька Марія.

Марічко Падалко та Єгор Соболєв з дітьми
Марічко Падалко та Єгор Соболєв з дітьми

Про чергове поповнення мова навіть не заходила, але знову плани Єгора і Марічки були порушені рішенням зверху – третьою дитиною пари стала ще дона донечка Катруся.

Схожі статті