Невістка Оксани Марченко менш ніж через рік після весілля з сином ведучої одягнула нову білу сукню (ФОТО)

Телеведуча Оксана Марченко трохи менше року назад вперше стала свекрухою, а згодом і бабусею – збільшив родину син зірки Богдан.

У жовтні 2020-го ведуча багатьох улюблених українцями шоу Оксана Марченко повідомила про радісну подію – одружився її син від першого шлюбу Богдан. В обраниці собі парубок обрав модель, візажистку і фотографа Катерину, яка окрім усього ще активно веде власний мікроблог у соцмережі.

Весілля молодих людей було гучним і розкішним – помпезно прикрашений зал, безліч запрошених артистів естради, Григорій Решетнік у якості ведучого. Про таке годі й мріяти.

Весілля сина Оксани Марченко
Весілля сина Оксани Марченко

Незабаром закохані зробили Оксану Марченко і Віктора Медведчука бабусею та дідусем – вони стали батьками чудового хлопчика. Малюка пара назвала на честь вітчима Богдана – Віктором. Очевидно, чоловік теледіви побудував чудові стосунки з пасинком.

Оксана Марченко і Віктор Медведчук
Оксана Марченко і Віктор Медведчук

Ні для кого не секрет, що сімейство Марченко і Медведчука володіє величезними статками, тож і пологовий будинок для невістки був обраний недешевий. Катерина народжувала у приватній клініці ISIDA, де за постановку на облік і пологи треба викласти щонайменше 70 тисяч гривень.

Оксана Марченко стала бабусею — її син та невістка народили первістка
Оксана Марченко стала бабусею — її син та невістка народили первістка

Примітно, що в Інстаграмі дівчини зрідка з’являються фото з чоловіком. Схоже, Богдан не дуже полюбляє публічність. Натомість його дружина регулярно викладає знімки з синочком, а також свої особисті.

Цього разу невістка Марченко виклала дзеркальне селфі у білосніжній сукні з фатиновою спідницею та відкритим верхом. Свій тендітний образ вона доповнила білими босоніжками, сережками з пір’ям, вишуканою зачіскою і макіяжем. Не вистачає лише фати, а так в цілому – готова наречена.

Невістка Оксани Марченко
Невістка Оксани Марченко

Судячи з усього, дівчина готувалася не до нового весілля, а до чергової сімейної фотосесії.

Схожі статті