Як виглядають діти зірок серіалу “Не народись вродливою” Юлії Такшиної та Григорія Антипенка: “Копія тата”

40-річна зірка серіалу "Не родися красивою" Юлія Такшина показала фото своїх дорослих синів від актора Григорія Антипенка.

Актори Юлія Такшина та Григорій Антипенко мають десятки ролей у своїй фільмографії, але більшості телеглядачів вони запам’яталися як Андрій Жданов і секретарка Віка з серіалу нульових “Не родись красивою”. На екрані вони грали шефа та підопічну, які практично ненавиділи один одного. Або точно ставилися один до одного без особливої поваги.

Та в реальному житті все вийшло навпаки. Юлія відразу приглянулася колезі і між ними спалахнув бурхливий роман, який переріс у тихе сімейне життя. Хоча весілля Антипенко та Такшина зіграли, а жили просто в громадянському шлюбі, їм це не завадило народити двох синів — Івана та Федора.

Юлія Такшина та Григорій Антипенко з синами
Юлія Такшина та Григорій Антипенко з синами

Сімейне щастя закінчилося через шість років після початку стосунків. Раптово Юлія та Григорій оголосили про завершення свого роману. Оскільки офіційного розлучення не було, акторам вдалося уникнути гучних скандалів та привернення уваги. Про причини такого рішення вони також вирішили не розповідати своїм прихильникам і ЗМІ. На момент розлучення синам пари було по 3 та 5 років.

Діти залишилися жити з мамою, однак Антипенко продовжує брати активну участь у їхньому вихованні. Вони змогли зберегти з Такшиної теплі дружні стосунки і навіть зараз часом влаштовують сімейні вихідні, не зважаючи на те, що у самого Григорія два роки тому народився син Афанасій від нової дружини.

Фото з Instagram Юлії Такшиної
Фото з Instagram Юлії Такшиної

Юлія регулярно ділиться спільними світлинами з синами у своєму особистому блозі. Як відзначають її прихильники, хлопці з віком стають все більше схожими на батька, особливо молодший Федір.

Схожі статті