Наталія Могилевська возз’єдналася з Владом Ямою: співачка не змогла забути вже одруженого хореографа

Наталія Могилевська знову пригадала свій дует з Владом Ямою.

З часів, коли Наталія Могилевська та Влад Яма були парою пройшло дуже багато років. Хореограф давно встав знаменитістю в Україні, одружився і став батьком хлопчика на ім’я Леон.

Наталія Могилевська і Влад Яма

У співачки також пройшло багато подій та не менше романів з чоловіками. І не дивлячись на те, що за часів участі танцюриста у шоу “Танці з зірками” він зустрів своє кохання Ліліану, фанати досі вірять у почуття між колишніми партнерами.

Наталія Могилевська згадала танці з Ямою

Скріншот сторінки Наталії Могилевської

Нещодавно співачка опублікувала на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram в розділі сторіз архівну світлину з відомим українським хореографом Владом Ямою. Зірка запропонувала своїм підписникам вгадати, на якому саме шоу був зроблений цей кадр.

Виявилося, що знімок був зроблений набагато пізніше після танцювального проєкту. Тоді пара возз’єдналася для участі у шоу “Маскарад”. Варто відмітити, що вже тоді співачка стала білявкою, а Влад помітно змужнів. Хореограф постав у класичних брюках та чорній сорочці, а співачка обрала вечірню сукню з масивним верху і декольте.

Нагадуємо, що пара до останнього заперечувала факт існування роману між ними. Пізніше з’ясувалося, що Влад Яма на момент участі у шоу познайомився з майбутньою дружиною Ліліаною і тоді ж зав’язав з нею стосунки. Через декілька років хореограф зробив пропозицію брюнетці і в 2016 році вперше оговорився про те, що в нього є маленький син. А Могилевська продовжує ховати своїх коханців і мовчить щодо стосунків, у яких перебуває.

Схожі статті