Олександр Еллерт вперше показав свою маму: свекруха Ксенії Мішиної виглядає моложаво, хоча і чекає на онуків

Маму Ксенії Мішиної бачила вся країна, а ось найріднішу людину її обранця - ні. Подивіться, якою симпатичною є мама Олександра Еллерта.

Олександр Еллерт – видатний гуморист, який полонив серце першої холостячки України. Ксенія Мішина у фіналі шоу без зайвих роздумів віддала свою перевагу цьому запальному молодику. Порозуміння чекало на пару і після того, як режисер шоу сказав своє “стоп” на зйомках. Акторка не раз зізнавалася, що по завершенні проєкту вона з коханим одразу взяла рішення про те, щоб з’їхатися разом.

Ксенія Мішина та Олександр Еллерт
Ксенія Мішина та Олександр Еллерт

Привітно сприйняли новину про з’єднання двох люблячих сердець і батьки пари. Мама холостячки просто сяяла від щастя, але всім фанатам хотілося дізнатися, як же поставилися до артистки батьки самого Олександра.

Ксенія Мішина та Олександр Еллерт
Ксенія Мішина та Олександр Еллерт

Чоловік тривалий час приховував своїх рідних, але від редакції “Сенсація” нічого не приховати. Ми дізналися, як насправді виглядає найрідніша людина Саші.

“Цвіте і пахне”. Відносинам рада

Гуморист показав свою неньку на сторінці в інстаграмі. Перед нами ошатна та дуже привітна жінка, яка виглядає напрочуд моложаво. Вона скромно позує біля весняного дерева та щиро посміхається. Фото мами гуморист показав, бо його запитували прихильники, як ставиться свекруха до невістки.

Мама Олександра Еллерта
Мама Олександра Еллерта

“Звичайно рада (ред. про відносини). Цвіте і пахне”, – написав тоді Олександр.

До родини сина жінка зараз не може приїхати. Річ у тім, що Еллерт – з Донбасу. Його мама там зараз також проживає. Та сподіваємося, що дуже скоро вона буде пестити омріяних близняток, про яких так красномовно розповідала в інтерв’ю Ксенія Мішина.

Радимо подивитися ще одну неймовірну історію кохання у відео:

Схожі статті