Джамала втратила дар мови через те, що змусив її зробити продюсер “Танців з зірками”: шлюбу співачки кінець?

Джамала поділилася своїми емоціями щодо того, на що спонукає її Володимир Завадюк.

Декілька років тому відома українська співачка Джамала розповідала про те, що не погоджується взяти участь у “Танцях з зірками”, тому що її чоловік, який є мусульманином, вважає, що поява артистки на сцені у відкритих образах може бути сприйнята не так, як він того б хотів.

Джамала зі своїм чоловіком Сеїт-Бекіром
Джамала зі своїм чоловіком Сеїт-Бекіром

Позиція зрозуміла і не дивна, адже представники цієї віри та татарської культури більш стримано ставляться до предметів одягу. Втім, у цьому році Джамала вразила своєю появою на паркеті. Короткі спідниці для неї виявилися не такі страшні, а глибокі декольте — тим паче.

Джамала вражена ідеєю Володимира Завадюка

Нещодавно на особистій сторінці співачки в соціальній мережі Instagram з’явилося звернення до підписників, у якому Джамала повідомила, що продюсери шоу просять від неї набагато більше, ніж вона очікувала. Питання пов’язане з вибором тематики танцю.

Скріншоти сторінки Джамали

Що саме в неї попросив Володимир Завадюк, вона ще не розповіла, але позначила це словом “шок”. Також співачка зізналася, що поки не готова на такий крок і не очікувала подібних пропозицій.

При цьому вона нагадала, що пішла на багато експериментів заради своєї аудиторії і глядачів каналу. Мовляв, і колір волосся змінювала, і йшла на будь-які експерименти.

Під час розповіді артистка знаходилася у своїй машині за кермом, була не нафарбована і з запаленою губою. Як відреагує на подібний розвиток подій її чоловік також поки що невідомо. Але є імовірність, що Джамала захоче покинути проект, адже вона дуже довго вагалася, перш ніж погодитися вийти на сцену в ролі танцівниці.

Схожі статті