Камалія отримала сумнівний титул серед європейців: що накоїла дружина мільярдера-пакистанця Захура?

Камалія розповіла, чому її нова пісня так високо цінується у європейців.

Декілька тижнів тому відома українська співачка Камалія презентувала свій новий англомовний трек, вірші до якого вона писала з чоловіком. Сингл був добре пропіарений, а маркетингова компанія швидко дала хороший результат. За короткі строки композиція потрапила на перші рядки різноманітних чартів.

Титул Камалії та її пісні

Нещодавно співачка розповіла, що поїхала з чоловіком-мільярдером до Австрії. Вона довго тамувала своїх підписників на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram, зберігаючи інтригу щодо цієї поїздки.
Як виявилося, артистку запросили місцеві ЗМІ, щоб та розповіла про композицію. Варто відзначити, що Камалія є приватним гостем Європи, її пісні та кліпи з’являються на телебаченні і радіо.

Пізніше співачка зізналася, що завдяки топовим місцям, які зайняв її новий трек “you gimme lovin”, вона поїхала поговорити з пресою та на презентацію пісні до Вени. Варто відмітити, що на європейських музичних сайтах з чартами її композиція зайняла місце у рейтингах “artists who sing about ***”.

Співачку це дуже розпалило, і вона одразу ж похизувалася користувачам цим титулом. Для неї це і справді крок вперед, адже у минулому вона надавала перевагу легким романтичним пісням без підтексту. Зараз її репертуар хоч і не значно, але піддався змінам.

Нагадуємо, що декілька тижнів тому Камалія відсвяткувала 8-й день народження свої доньок-двійнят Арабелли і Мірабелли. Співачка влаштувала справжній перформанс на вечірці та розважала гостей танцями з танцівником.

Схожі статті