Аліна Гросу показала, де вони живуть з її новим бойфрендом Романом Полянським: навіть немає, де спати

Аліна Гросу показала, як виглядає її автобус, яким вона гастролює разом з Полянським.

Аліна Гросу після закінчення навчання у Москві повернулася в Україну і вже декілька років активно розвиває музичну кар’єру. Встати на цей шлях їй було значно легше, адже глядачі пам’ятають співачку, коли вона ще була маленькою. Зараз артистка відверто експериментує зі своїм стилем, амплуа, репертуаром та формою подачі. І це великий крок вперед, адже творчість вимагає мінливості та сміливості. Зараз на її шляху до успіху приєднався український актор та коханий співачки Роман Полянський.

Де зараз живе пара?

Зараз обидва знаходяться у концертному турі Аліни Гросу і тому проживають у габаритному автобусі, який вміщає в себе усю команду співачки.

Скріншоти сторінки Аліни Гросу

Під час подорожі артистка розповіла, що їй транспортний засіб не настільки зручний, як можна було-б подумати. Справа в тому, що в автобусі немає спальних місць і усі члени команди вимушені розміщатися на сусідніх сидіннях. Також у салон заповнений сидячими місцями, тому простору там немає. До того ж, зірка поскаржилася на якість українських доріг, які перетворюють подорож артиста у справжній жах. Та чого не зробиш заради улюблених шанувальників.

Під час своєї розповіді Аліна показала, як сама виглядає салон автобусу, а також від зняла свого коханого Романа Полянського, який якраз дрімав поруч з нею.

Нагадуємо, що минулого року Аліна Гросу розлучилася з чоловіком, з яким прожила у шлюбі лише півроку. Співачка запевняє, що утримувала себе та свого обранця. Та зі сторони Олександра Комкова лунає зовсім інша версія: він є затребуваним IT-спеціалістом і самотужки заробляв великі гроші. Тим часом друзі колишнього чоловіка Гросу звинуватили її у тому, що вона крутила роман з Полянським ще до того як розлучилася з Комковим.

Схожі статті