Чи спілкується донька Володимира Кличка з дітьми брата Віталія: хто зробив з боксера батька-затворника

Матір-одиначка - вже стало майже нормою для пострадянського суспільства, а ось батько-одинак - це достатньо нове явище. Саме таким є Володимир Кличко.

Сильний спортсмен, чемпіон та ніжна мініатюрна акторка. Пара нашої легенди боксу Володимира Кличка та його вже ексдружини Хайден Панеттьєрі вважалася майже зразковою.

Володимир Кличко і Хайден Панеттьєрі
Володимир Кличко і Хайден Панеттьєрі

Та норовлива американка не схотіла витрачати свої молоді роки на побут, пелюшки та покинула обранця з дитиною. Втім, у західних ЗМІ була інформація про те, що розрив стався через після пологову депресію.

Татова донька

Володимир зараз самотужки підіймає на ноги свою маленьку принцесу. Кая-Євдокія, так звати крихітку, в увазі та турботі батька не знає обмежень. Дівчинці вже 6 років. Вона обожнює малювати, а ще тато хоче, аби дитина ще й знала мови.

Володимир Кличко з донькою

Наразі донька Кличка вивчає російську, українську та англійську. Справжня розумниця росте на радість відомому спортсмену.

Родина братів Кличків

Кая-Євдокія – не єдина дитина у сімействі прославлених на весь світ спортсменів. У брата Віталія є двійко синів та донька. Знаменитість може похизуватися ще й міцним шлюбом разом з коханою дружиною. Наступники Кличка-старшого вже зовсім дорослі молоді люди.

Його первісток Єгор-Данієл вже відсвяткував свій 2-й ювілей, а ще переганяє батька за ростом. Дочці Єлизаветі-Вікторії вже 19 – вона справжня наречена, а її брату – 16 років.

Тож родичам Кайї-Євдокії вже давно не цікаві пупсики та лялечки. Якщо вам цікава тема зіркових дітей, радимо подивитися ще ролик про двійнят Алли Борисівни та побачити, як живіть золоті малюки Примадонни.

Схожі статті