|
01.10.2021 11:16

Чи спілкується донька Володимира Кличка з дітьми брата Віталія: хто зробив з боксера батька-затворника

Матір-одиначка - вже стало майже нормою для пострадянського суспільства, а ось батько-одинак - це достатньо нове явище. Саме таким є Володимир Кличко.

Сильний спортсмен, чемпіон та ніжна мініатюрна акторка. Пара нашої легенди боксу Володимира Кличка та його вже ексдружини Хайден Панеттьєрі вважалася майже зразковою.

Володимир Кличко і Хайден Панеттьєрі

Та норовлива американка не схотіла витрачати свої молоді роки на побут, пелюшки та покинула обранця з дитиною. Втім, у західних ЗМІ була інформація про те, що розрив стався через після пологову депресію.

Татова донька

Володимир зараз самотужки підіймає на ноги свою маленьку принцесу. Кая-Євдокія, так звати крихітку, в увазі та турботі батька не знає обмежень. Дівчинці вже 6 років. Вона обожнює малювати, а ще тато хоче, аби дитина ще й знала мови.

Володимир Кличко з донькою

Наразі донька Кличка вивчає російську, українську та англійську. Справжня розумниця росте на радість відомому спортсмену.

Родина братів Кличків

Кая-Євдокія – не єдина дитина у сімействі прославлених на весь світ спортсменів. У брата Віталія є двійко синів та донька. Знаменитість може похизуватися ще й міцним шлюбом разом з коханою дружиною. Наступники Кличка-старшого вже зовсім дорослі молоді люди.

Його первісток Єгор-Данієл вже відсвяткував свій 2-й ювілей, а ще переганяє батька за ростом. Дочці Єлизаветі-Вікторії вже 19 – вона справжня наречена, а її брату – 16 років.

Тож родичам Кайї-Євдокії вже давно не цікаві пупсики та лялечки. Якщо вам цікава тема зіркових дітей, радимо подивитися ще ролик про двійнят Алли Борисівни та побачити, як живіть золоті малюки Примадонни.