Наташа Корольова почала роздавати власні яйцеклітини направо і наліво: плодить свої гени окремо від Тарзана

Відома співачка Наташа Корольова після зізнання в існуванні позашлюбної дочки збираєтсья подарувати ще одну свою яйцеклітину бездітній подрузі.

Сенсаційна правда про те, що в США підростає позашлюбна дитина Наташі Корольової, прозвучала з її вуст у програмі “Секрет на мільйон”. Батьком дівчинки став близький друг артистки – чоловік родом з Києва, зараз живе у Сан-Франциско. Народжувала малюка сурогатна матір, але біологічною мамою є саме Наташа.

Для Тарзана новина була справжньою несподіванкою, адже він ледь не розніс студію, коли почув зізнання дружини. Тоді ж про це вперше дізналися син пари Архип і мама Корольової Людмила Поривай.

Наташа Корольова зі своєю позашлюбною дочкою
Наташа Корольова зі своєю позашлюбною дочкою

Цього разу за допомогою до героїні статті вирішила звернутися її подруга – співачка Азіза. Вона вже багато років мріє стати матір’ю, а в молодості перенесла декілька невдалих вагітностей, тож тепер може сподіватися лише на сучасні репродуктивні технології:

“Я готова впасти в ноги Наташі, щоб вона дала мені свою яйцеклітину. Буду виношувати сама, без допомоги сурогатних матерів. Для мене головне, щоб я знала, чиї яйцеклітини. Наташа – чудова людина, вона розумна, порядна. Кращої кандидатури мені не знайти”, – заявила 57-річна Азіза.

До речі, нещодавно вона вперше у своєму житті вийшла заміж за італійця. Новоспечений чоловік молодший за співачку на 20 років, однак для пари це не проблема.

Азіза з чоловіком
Азіза з чоловіком

У відповідь на прохання подруги Корольова зазначила, що бажання Азізи народити дитину – це прекрасно, а вирок лікарів “беспліддя” сьогодні завдяки сучасним технологіям звучить не так лякаюче:

“Я від всієї душі бажаю, щоб в Азізи з чоловіком все вийшло і в їхній родині сталося довгоочікуване поповнення!”, – сказала зірка у коментарі виданню “Собеседник“.

Схожі статті