Чому Олег Винник не приїхав до мами, коли дізнався про її смерть: невірно розставив приорітети

Олег Винник втратив маму, але не поступився любов'ю шанувальників. Усі деталі в статті

Все своє свідоме життя Олег Винник прожив на відстані від матері. Коли майбутня знаменитість пішов на навчання, він покинув рідний дім, одружився на дівчині і згодом переїхав до Німеччини. Там, після роботи гувернером, йому вдалося стати зіркою театру, а також дати життя первістку. Ті гроші, які він заробив виступаючи перед публікою, Олег відправляв матері, яка потребувала операції на очі. Подейкують, що сума була колосальна.

Смерті матері Олега Винника

Коли артист дізнався про смерть його мами, він знаходився на шляху до чергового міста, де мав виступати. У той раз це був Маріуполь. Зірка зізнався, що про кончину жінки вже знали і преса, і його команда, але він дізнався в останню чергу. Новина застала його як грім серед ясного неба.

Олег Винник з мамою Ганною Яківною
Олег Винник з мамою Ганною Яківною

Але Олег не повернувся додому, а вирішив провести концерт. Лише через декілька днів співак опинився у рідному селі на похоронах жінки.

Велика кількість слухачів дорікали йому цим вчинком. Мовляв, маму не пошкодував і поїхав заробляти гроші. Втім, Олег Винник дивиться на це з іншої сторони — співаку здається, що було-б дуже несправедливо через власну трагедію залишати тисячі людей без обіцяного концерту.

Фан-клуб Олега Винника

Звісно, тоді з ним була його бек-вокалістка Таюне, яка вважається його таємною дружиною. Пліткують, що і в селі, де жила мама Олега Винника пара завжди з’являлися вдвох і навіть працювала на городі. Які зараз стосунки між співаком та його таємною дружиною достовірно невідомо, але Оля Полякова підтвердила, що повелитель вовчиць зараз одружений.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.