Телеведуча Наталія Мосейчук вивела з тіні свого чоловіка та красенів-синів: сувора в кадрі і любляча вдома

Відома українська телеведуча Наталія Мосейчук поза камерами перетворюється на щасливу та люблячу дружину і маму.

Наталія Мосейчук є якщо не єдиною, то однією з небагатьох жінок у сфері політичних ток-шоу. Журналістка вміє висловлюватися різко, але тактично, за що безліч глядачів її і люблять. Та за кадром героїня статті зовсім не залізна леді.

Вперше Мосейчук вийшла заміж ще студенткою. За кого саме – не розсекречує, але саме у тому шлюбі вона народила свого первістка Антона. Другим чоловіком Наталії, з яким вони разом вже багато років, став фінансист Ілля Іванович – саме так зірка жарлівливо і з любов’ю називає коханого.

Наталія Мосейчук зі своїм чоловіком у програмі ЖВЛ
Наталія Мосейчук зі своїм чоловіком у програмі ЖВЛ

Їхнє знайомство відбулося, коли телеведуча була відомою і впізнаваною, однак публічність ніколи не заважала стосункам. Пара виховує спільного сина Матвія. Якраз з приводу його виховання в родині виникають суперечки – Мосейчук наполягає на щільному графіку, а чоловік хоче більшої свободи для дитини. У таких дискусіях зазвичай перемагає Ілля:

“Тато хлопчик, і мені здається, що тато більше знає про хлопчиків”, – зізналася Наталія в програмі “ЖВЛ“, де з’явилася разом з рідними.

Родина Наталії Мосейчук
Родина Наталії Мосейчук

Обранець теледіви зазначив, що вони з дружиною постійно цікавляться думкою дітей і несильно на змушують щось їх робити. До речі, Антон чоловік теж вважає своїм сином – йому вдалося знайти контакт з пасинком.

Первісток Мосейчук зараз навчається за кордоном – скоро закінчить магістратуру. І хоча він вже дорослий, зірка не приховує, що дуже сумує за ним. Але більше за всіх Антона не вистачає молодшому брату – той завжди з великим нетерпінням чекає на старшого вдома. Схоже, вдома у Наталії панує справжня сімейна ідилія.

Схожі статті