Вагітна Лілія Ребрик показала великий живіт та розповіла всю правду про свій стан: “Спочатку вагалися”

Лілія Ребрик одягнула спортивний костюм та заінтригувала аудиторію своїм станом.

Відома українська телеведуча та акторка Лілія Ребрик знаходиться у самому розквіті своїх сил та краси. Знаменитість вже стала мамою двом прекрасним дівчаткам. Поповнення в родині не стало перепоною коханню Лілії та її чоловіка Андрія Дикого, а нібито лише зробило його сильнішим. Зіркове подружжя активно просувається по кар’єрній драбині і не забуває про спадкоємиць. Старша Діана вже знімається у кіно. А Поліна готується проявити себе.

Можлива вагітність

Нещодавно на особистій сторінці Лілії Ребрик в соціальній мережі Інстаграм з’явилися нові фотографії, на яких зірка з’явилася у спортивному костюмі, який вдало підкреслив фігуру знаменитості.

Лілія сфотографувалася на київському спортивному майданчику, і у деяких ракурсах був помітний животик. Уважні користувачі мережі одразу ж звернули увагу на цей нюанс і залишили відповідні коментарі.

Скріншот сторінки Лілії Ребрик

Варто відмітити, що декілька днів тому вона перебувала у Харкові, але, судячи з усього, вже повернулася додому. До речі, ховати важливі новини зі свого життя не у дусі телеведучої. Вона є активною користувачкою соціальних мереж і постійно ділиться своїми емоціями, змінами у житті, переживаннями і так далі.

У дописі до фотографії вона розповіла шанувальникам, як сильно любить займатися спортом і як її радують колеги, які не запускають своє тіло і кожного ранку відправляється на пробіжку. Також вона про рекламувала забіг, який влаштовуються у центрі Києва великою логістичного компанією Нова Пошта. Мету спортивного заходу телеведуча не вказала.

Схожі статті