Як виглядають діти Наталі Сумської та чому вони не спілкуються з зірковою тіткою Ольгою Сумською

Акторка Наталя Сумська, страша сестра Ольги Сумської, рідко спілкується з сестрою. Та чи спілкуються їхні нащадки?

Ольга та Наталя Сумські – дві українські актриси, які являються одна одній рідними сестрами. Любов до театральної сцени та кінематографу у них передалася по генам – їхні батьки, В’ячеслав та Анна Сумські були театральними акторами, тож і доньки обрали сценічний шлях.

Наталя старша за Ольгу на десять років. І різниця у віці – не єдина між ними. Наталя більше закохана у театральну сцену, в той час як її молодша сестра обожнює кіно та надає перевагу роботі в кадрі. Не зійшлися сестри й у політичних поглядах. У відвертому інтерв’ю Ольга розповіла, що Наталя не підтримала деякі її роботи, через те що їх показували на російському телебаченні.

Ольга та Наталя Сумські в молодості
Ольга та Наталя Сумські в молодості

Старша Наталя також зізнавалася, що їй не подобається, як Ольга буквально кожен свій крок демонструє на публіку у соціальних мережах. Усі ці конфлікти стали прчиинами того, що дві сестри сьогодні практично не спілкуються. Хоча зізнаються, вони поважають вибір один одної та будуть підтримувати, якщо це буде потрібно.

Втратили зв’язок між собою і діти акторок. В обох є свої родини. Ольга народила двох доньок, одна з яких переїхала до Москви, де народила двох дітей та вийшла заміж. Молодша живе з мамою та готується пробувати себе в акторстві.

Ольга Сумська з донькою та Наталя Сумська з сином
Ольга Сумська з донькою та Наталя Сумська з сином

У Наталі також двоє дітей – син і донька. Обоє також пробують свої сили в театральному мистецтві та в кіно. Двоюрідні сестри та брат практично не спілкуються один з одним, максимум – телефонують або пишуть смс на свята.

Сумська старша розповіла, що Тоня (старша донька Ольги) живе в іншій країні, тож зв’язку з нею практично немає, а молодша Аня менша за її дітей, тож у них не так багато спільних інтересів та тем для розмов.

Схожі статті