Ольга Сумська розповіла про хворобу серця та операцію, яку ледь перенесла: “Хвилювалася, плакала, молилася”

Ольга Сумська розповіла через що їй довелося пройти з мамою.

Ольга Сумська з дитинства звикла до публічного життя, адже виросла у родині акторів. Знаменитість дуже просто і відкрито спілкується з шанувальниками, і знає, що приховувати та не договорювати сенсу немає, адже її фанати все відчувають і все розуміють. Вже не одноразово просто глядачам вдавалося побачити між зірками іскру, ненависть та інші почуття, які виходили на поверхню.

Останні декілька років Ольга розповіла і про свій минулий шлюб, і про стосунки сестрою і навіть про проблеми зі здоров’ям матері.

Операція на серці мами

Нещодавно Ольга Сумська опублікувала на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram декілька фотографій з мамою і розповіла, що Анні Іванівні довелося пережити.

Скріншоти сторінки Ольги Сумської. Фотографії зроблені для комерційних цілей

Так, Ольга зізналася, що у її матері були серйозні проблеми з серцем і лікарі радили піти на кардинальні заходи. Родина наважилася покласти Анну Іванівну на операцію.

Сама Ольга не приховує — дуже хвилювалася, плакала молилася. Воно і не дивно, адже вік жінки міг сильно вплинути на результат хірургічного втручання.

На сімейні фотографії, яка була зроблена спеціально для клініки, де опорувалася мама Сумських, усі постали у синіх сукнях. Варто відмітити, що для світлини Ольга та Наталія, які багато років знаходяться у сварці, і не спілкуються між собою, возз’єдналися і робили вигляд, що наче нічого і не сталося. Раніше акторка розповідала, що для мами Наталія та Ольга стараються не вказувати, що в них серйозний конфлікт і роблять вигляд наче все в порядку.

Схожі статті