Михайло Заливако обійняв вагітний живіт Анни Богдан та зробив публічне зізнання: “Малюк у подарунок”

Екс-холостяк Михайло Заливако заінтригував мережу новими кадрами з коханою.

Екс-холостяку Михайло Заливако виповнилося 32 роки. Цей рік став особливим для харківського бізнесмена, адже він вирішив повністю змінити своє життя і досяг своєї мети. Михайло зустрів своє кохання в особі Анни, змінив місцепроживання і став багато подорожувати. Також пара стала проводити спільні марафони по схудненню. Здається, що це стало хобі для бізнесмена, адже дохід у нього і так не маленький. А на спорті він знається. У цьому глядачі переконалися, подивившись перші епізоди шоу.

Анна Богдан вагітна?

Інколи підписники знаменитостей та блогерів помічаю те, що спершу здається неможливим. Тому повністю заперечувати ті версії, які вони пропонують, не варто.

Так, нещодавно на особистій сторінці Михайла в соціальній мережі Instagram з’явилася нова фотографія з Анною Богдан, у дописі до якої він зізнався їй, що вона стала його подарунком у цьому році.

Сама ж фотографія була зроблена у Швейцарії. Деякі з підписників екс-холостяка одразу звернули увагу на те, як Михайло тримається за живіт Анни Богдан і відреагували.

Скріншот коментаря під публікацією Михайла Заливако

Варто відмітити, що пара поки що не говорить про майбутнє весілля та поповнення. Хоча Михайло ніяким чином не заперечував можливе одруження.

З тих пір, як фанати побачили зіркову пару у весільних нарядах їм вкрай сильно хочеться стати свідками справжньої церемонії, але термін стосунків Михайла і Анни поки занадто маленький. Цікаво, чи мають рацію коментатори, і чи носить Анна під серцем маленького Заливако?

Схожі статті