Олександр Еллерт після розриву з Ксенією Мішиною готується до весілля: життя налагоджується і без акторки

Олександр Еллерт показав, як готується до весілля, у якому зіграє одну з головних ролей.

Олександр Еллерт добре відомий, як автор жартів гумористисних програм на телебаченні. Але його основний дохід складають торжества, на яких він виступає у якості ведучого. Таких заходів у Олександра кожного місяця безліч, і зазвичай це весілля. Зірка не забуває створювати на замовленнях контент і постійно виставляє у своєму мікроблозі наречених.

Олександр Еллерт готується до чергового весілля

Нещодавно на особистій сторінці Олександра в соціальній мережі Instagram з’явився новий відеоролик, у якому він постав у звичному йому амплуа — коміка. Під повільну зйомку він подуркував на камеру і дописав, що так він готується до весілля.

Скріншот сторінки Олександра Еллерта

Зірка постав у кадрі у сонцезахисних окулярах, чорному светри та з сумкою через плече. Імовірно знаходився уже на місці, де буде проводитися торжество.

Нагадуємо, що декілька місяців тому стало відомо, що екс-холостячка та переможець шоу вирішили розірвати стосунки. Спчатку про це повідомила Ксенія Мішина за допомогою публікації у соціальній мережі Instagram, а вже на неї відповів і Олександр. Фанати зіркової пари вже давно підозрювали про негаразди у їхніх стосунках. Справа в тому, що дівчина перед тим як поїхати до Хорватії на зйомки відписалася від гумориста та видалила усі спільні фотографії з ним. Вже тоді поговорювали про те, що пара розірвала стосунки. Втім, Ксенія повернулася і запевнивнила, що негараздів немає. Буквально через місяць сталося остаточне розставання, про яке Ксенія повідомила першою.

Ксенія Мішина та Олександр Еллерт
Ксенія Мішина та Олександр Еллерт

Пліткують, що Ксенія та Олександр знову зійшлися, але обидва поки що мовчать на цей рахунок.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.