Слава Камінська возз’єдналася з колишнім чоловіком заради спільних дітей: “Помирилися і назавжди разом”

Слава Камінська заінтригувала мережу спільними фотографіями з чоловіком.

Коли пластичний хірург Едгар Камінський оженився на відомий український співачці Славі, популярність обох раптово зросла. Вдалий зірковий тандем запрошували на усі відомі телепередачі, а журналісти оббивали пороги їхнього житла. Втім, щасливе подружнє життя тривало недовго.

Слава та Едгар Камінські
Слава та Едгар Камінські

Пара мала купу проблем, яка накопичилася та нестерпно тиснула на обох. В результаті, Едгар та Слава вирішили завершити стосунки і розірвати шлюб.

Причина розлучення

Причини розлучення були озвучені доволі різні. Едгар наполягав, що головною проблемою у стосунках стало бажання Слави змінити у собі багато речей за допомогою пластичної хірургії. Співачка вважає, що у стосунки втрутилися рідні з обох сторін, а також мала місце залежність від партнера.

Мовляв, це стало ключовою проблемою, яка так і не вирішилася. Слава ще рік після розлучення відвідувала психолога, щоб побороти свої почуття до колишнього чоловіка.

Возз’єднання

Нещодавно на особистій сторінці Слави в соціальній мережі Instagram з’явилася нова публікація, на який артистка постала разом з колишнім чоловіком та двома спільними дітьми.

Звісно, сімейна фотографія поки що нічого не означає, адже пара намагається зробити дитинство своїх нащадків максимально комфортним. Слава та Едгар відповідально ставляться до психологічного здоров’я дітей і готові пожертвувати власними амбіціями та почуттями.

Підписники співачки одразу відреагували на такий героїзм з їхніх сторін.

Скріншот коментарів під публікацією Слави Камінської

Однак, не так давно Камінська говорила про те, що не заперечує можливість примирення з колишнім чоловіком. Мовляв, вони дуже близькі і досі люблять одне одного, навіть якщо вони не разом. Тому цілком можливо, що вона вийде заміж за нього знову.

Схожі статті