Ольга Прокоф’єва з “Моєї прекрасної няні” була терміново госпіталізована: який діагноз та прогнози лікарів?

Повідомляється, що Ольга Прокоф'єва потрапила у лікарню з інфекцією.

У четвер, 28 вересня 58-річна артистка, акторка театру і кіно, виконавиця ролі Жанни Аркадіївни в серіалі “Моя прекрасна няня” Ольга Прокоф’єва відчула нездужанн і після домашнього лікування була змушена перебратися в лікарню.

Деталі госпіталізації

Ольга Прокоф’єва

Нещодавно вона повернулася в Москву з Краснодара. Подорож не минула для актриси безслідно. Лікарі виявили у Ольги Прокоф’євої коронавірус. Медики призначили актрисі необхідні ліки і вітаміни, але вони не допомогли. Тому Прокоф’єву госпіталізували з хрипами і ослабленим диханням. Після повторного обстеження результати КТ органів грудної клітини обрадували артистку. Інфекція в легких виявилася легкого ступеню. Інших подробиць про стан здоров’я акторки поки що немає.

Ольга Прокоф’єва

Нагадуємо, що головна героїня того ж самого сіткому Анастасія Заворотнюк вже декілька років бореться зі страшною хворобою — саркомою головного мозку. Останні новини про акторку тим не менш доволі втішні. Зірці вдалося добитися ремісії. Зараз за словами близьких друзів Анастасії, вона пересувається на інвалідному візку та маж деякі проблеми з мовою. До жінки не допускають нікого, крім родини та її сиділки. Заворотнюк багато часу проводить на свіжому повітрі, а також займається плаванням, щоб позбавитися зайвої ваги, яка була набрана у результаті гормонального лікування. Рідні акторки не відходять від неї ані на крок, а чоловік намагається фінансово забезпечити її усім, чим необхідно. Тим часом усі компанії Анастасії Заворотнюк були анульовані владою через відсутність управління. Акторка багато часу була не у справ, і не змогла втримати бізнес.

Схожі статті