Хто називає Таюне мамою: скільки насправді синів та доньок у таємної дружини Олега Винника

Життя співачки Таюне - суцільна загадка, така бажана до розв'язання прихильниками таємної дружини Олега Винника.

Поява на музичній сцені такої співачки, як Таюне, стало новою цікавою сторінкою нашого шоу-бізнесу. Скромна, але дуже талановита бек-вокалістка, без жодних амбіцій пробилася у сольну кар’єру, сконцентрувавши увагу на власній творчості, а не на самопіарі.

Таюне
Таюн

Про особисте життя знаменитості мало відомо. Попри загальну любов фанатів, жінка не поспішає розповідати про того єдиного, хто приносить їй каву зранку чи купує нову сукню. На сторінці свого інстаграму Таюне не має звички публікувати особисті фото.

Скільки дітей у Таїсії Сватко?

Відомо, що у 2020 році у ЗМІ попала інформація про те, що в Олега Винника у Берліні проживає дорослий син. Хлопця звати Юліан і він – професійний плавець. Таїсію ж одразу записали в матері юнаку.

Хлопцю – близько 17 років, а світлини потрапили до мережі через те, що спортивна школа, де тренується молодий нащадок Головного вовка країни поділилася досягненнями своїх плавців після змагань.

Юліан Винник

Підтверджував інформацію про те, що є дитина і Олег Винник. Ще у 2005 році він заявляв німецьким медіа про те, що має дружину та сина. Тоді артист дуже хотів, аби рідня перебралася до нього у Берлін.

Таюне та Юліан
Таюне та Юліан

Цікаво, що про своє одруження жодна зі знаменитостей колективу співака не хоче розповідати. Сам Олег тактовно обходить дану тему, але відомо, що коли журналісти навідалися у рідний край Винника-Сватко, продюсер головного серцеїда поїхав теж туди, щоб домовитися з місцевими мешканцями не розголошувати минуле артиста.

З ким насправді був в Олега Винника роман дізнайтеся у відео:

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.