|
04.10.2021 10:05

Катя Осадча відправила сина від першого шлюбу навчатися за кордон: шалені гонорари пішли, щоб віддалити дитя

Катя Осадча - щаслива мама трьох дітей. Проте, старша дитина тепер не те, що не живе з новою родиною мамою - за кордон поїхав подалі від вітчима.

Перший шлюб головної хронікерки країни Каті був укладений ще у 2000-х. Олег Поліщук, так звати екс-обранця, на той момент був депутатом. Та ні його впливовість, ні статусність, не утримали норовливу майбутню зірку в оковах побуту та пелюшок. Осадча розлучилася, але лишилася сама з дитиною.

Катя Осадча разом зі старшим сином Іллею

Ілля Олегович Поліщук

Першу дитину Осадчої звати Іллею. Хлопець вже справжній наречений. Йому 18 років, він успішно закінчив одну з найбільш престижних шкіл української столиці та відправився продовжувати гризти граніт науки за океан.

Син Каті Осадчої вступив у престижний американський університет

Матуся постаралася та влаштувала сину навчання у Мерілендський університет в Коледж-Парку в Америці.

Це один з іменитих навчальних закладів Штатів. Спеціалізується він на праві та юриспруденції. Лише 1 рік для іноземців там коштує понад 36 тисяч американських доларів. Та у цю суму не входить проживання студентів та додаткові факультативи.

Вартість навчання

Інформація про вартість навчання взята з сайту університету та є відкритою.

Які стосунки у старшого сина Каті Осадчої з Юрієм Горбуновим?

Теледіва не приховує, що дуже хвилювалася, як сприйматиме її дитина нового чоловіка у родині. Втім, хлопці дуже здружилися, а ще Ілля з нетерпінням чекав на появу свого братика (спільна дитина Горбунова та Осадчої).

До вітчима ставиться прихильно юнак: навіть влаштував йому імпровізований виступ на честь Дня народження. Юрій теж ніколи не згадує пасинка злим чи негарним словом.