|
04.10.2021 12:58

Ані Лорак змінила імідж та перефарбувалася: не хоче бути схожою на нову наречену колишнього чоловіка Мурата

Ані Лорак є активним користувачем соціальних мереж. На її Інстаграм підписані 7 мільйонів чоловік, котрих вона регулярно радує новими публікаціями. Цього разу зірка влаштувала битву образів і звернулася до фоловерів з проханням обрати найкращий.

На першому фото виконавиця позує у короткій зеленій сукні, вдало підкреслюючій її форми. На другому Кароліна постала у незвичайному платті-халаті з широкими рукавами та відкритими плечима. Третій образ співачки – бежево-срібляста сукня з високим розрізом до стенга. На останньому четвертому знімку вона з’явилася у червоній накидці з етнічними візерунками.

Перші два образи Ані Лорак з кліпу на пісню Бачила
Другі два образи Ані Лорак з кліпу на пісню Бачила

Усі ці кадри взяті з кліпу Ані Лорак на україномовну пісню “Бачила” – першу за останні 14 років у її співочій кар’єрі.

В коментарях найуважніші фанати помітили, що знаменитість змінила колір волосся – вона трохи освітлилася, і їй дуже пасує. Дехто навіт припускає, що на оновлення іміджу Лорак підштовхнула новина про одруження колишнього чоловіка, якому вона у шлюбі народила дочку Софію – 44-річного Мурата Налчаджиоглу.

Ані Лорак і Мурат Налчаджиоглу

Так, нещодавно турецький бізнесмен зробив пропозицію руки та серця своїй новій коханій. Нею стала 25-річна візажистка з Києва Лілія. У дівчини теж є донька від минулих стосунків.

Коли чоловік вперше розсекретив особистість обраниці, в мережі її одразу ж почали порівнювати з Ані Лорак. Мовляв, Мурат не зміг повернути співачку, тому знайшов собі її копію, лише дещо молодшу. Усі подробиці їхнього роману в наступного відео: