71-річний Михайло Поплавський розповів, як досі залишається бажаним об’єктом для жінок: “Їм бичачі яйця”

Відомий український артист Михайло Поплавський, якого всі знають як співаючого ректора, розповів про секрети своєї привабливості для жінок.

Михайло Михайлович Поплавський зовсім скоро відсвяткує своє 72-річчя, але на пенсію він, схоже, не збирається. Співак продовжує розвивати сценічну кар’єру, він досі працює в університеті культури і мистецтв. Нещодавно його зусиллями навіть був відкритий перший не лише в Україні, але й у всьому світі факультет ТikТоk.

Поплавський і сам є популярним тіктокером, тож він як ніхто інший знає, що майбутнє за соціальними мережами. Єдине, з чим Михайло Михайлович подумує розпрощатися – з повноваженнями ректора. Їх він планує здати комусь більш молодому, та себе теж не списує – залишиться головою спостережної ради.

Михайло Поплавський
Михайло Поплавський не збирається на пенсію

Як знаменитість каже про себе сам – у нього є моторчик в одному місці, який не зупиняється, тож знайти в собі сили на наступні звершення для нього не проблема.

Також Поплавський відкрито заявляє, що досі є бажаним об’єктом для жінок. Мовляв, закидати “любовну діяльність” не можна, бо потім буде важко знову починати. Допомагає йому у цьому спеціальне харчування:

“Я часто їм бичачі яйця, це дуже важливо. Також білок – робимо три яйця, жовтки звідти викидаємо і тільки білок їмо, тому що він добре впливає. Це рве, просто рве, так що я рекомендую чоловікам”, – розповів Михайло Михайлович у програмі “ЖВЛ“.

Михайло Поплавський у програмі ЖВЛ
Михайло Поплавський у програмі ЖВЛ

Однак кому саме співаючий ректор показує цю свою “силу” – невідомо. Поплавський був одружений двічі, але нині він вільний чоловік, і всі теми про особисте зазвичай оминає, окрім, звісно, справ постільних.

spot_img

Схожі статті