Майбутня мама Руслана Лижичко вперше прокоментувала свою вагітність: “Це крик душі”

Руслана Лижичко розповіла, що мала на увазі під натяком на вагітність.

Декілька днів тому Руслана Лижичко у програмі “Маскарад”, після того, як зняла маску Мавки, натякнула на свою вагітність. 48-річна артистка досі немає дітей, і ця новина дійсно розбурхала мережу. Справа в тому, що неконкретні формулювання артистки збили глядачів з пантелику.

Чи дійсно Руслана вагітна?

Бездітна співачка вирішила пояснити, що мала на увазі, коли розповідала зі сцени про свою мрію, а також роз’яснила метафори.

Руслана Лижичко
Руслана Лижичко

“Це не інтрига, це крик душі. Коли я це говорила, я говорила це свідомо. Звичайно, це інтимні речі, які ми з Сашею хочемо тримати не для кадру. Багато людей завжди знали, як я жертвую собою, особистим життям. Вони знали , що віддаючи таку енергетику, дівчині буде важко акумулювати сили, щоб завагітніти”, – поділилася виконавиця.

Виконавиця додала, що для неї немає нічого важливішого за родину та дітей, і вона вважає, що найбільша сила, якою володіє людство — це продовження роду. При цьому вона не цуралась своїх слів, які говорила у минулому, і визнала, що пожертвувала материнством заради кар’єри та творчості.

Руслана Лижичко
Руслана Лижичко

Судячи з усього, Руслана Лижичко дійсно натякає на скоре поповнення в родині. Втім, є висока вирогідність того, що зіркове подружжя наважилося на процедуру ЕКЗ, яка зараз стаж спасінням для багатьох бездітних пар. Усі ці роки Руслана не приховувала свого нестримного  бажання дати життя малюку, але робота та сцена відібрали в неї час, коли вона могла з легкістю це зробити. Чоловік зірки новину ніяк не коментував.

Так чи інакше, сподіватимемося, що зірці вдасться досягти бажаного і нарешті стати щасливою мамою.

Схожі статті