Слава Камінська зійшлася з колишнім чоловіком: сім’я знову разом заради дітей

Співачка Слава Камінська в особистому блозі показала, як проводить вихідний разом із колишнім чоловіком.

Екс-солістка гурту “НеАнгели” Слава Камінська веде активне життя у соціальних мережах. Вона щодня публікує фото та відео зі своїх буднів, робочих моментів та відпочинку. Одна з останніх публікацій виконавиці здивувала її прихильників – Слава поділилася знімком, на якому вона позує разом зі своїми дітьми та колишнім чоловіком, пластичним хврургом Едгаром Камінським.

Фото з Instagram Слави Камінської
Фото з Instagram Слави Камінської

Слава та Едгар розійшлися два роки тому. Причини розлучення тоді зіркові колишні не називали. Однак прихильники пари підозрювали відомого хірурга у зрадах дружині, хоча ніяких підтверджень такій інформації не було.

Камінські зіграли весілля у 2014 році. Співачка зізналася журналістам, що у момент розпису вона вже була вагітна сином Леонардом на п’ятому місяці. Хлопчик народився у грудні 2014-го року, а ще через рік у подружжя народилася донька Лаура.

Весільне фото Камінських
Весільне фото Камінських

Після розлучення Слава та Едгар підтримують дружні стосунки. За словами пари, їм удалося зберегти теплі та дружні стосунки один між одним. У першу чергу вони це роблять заради своїх дітей. Хоча й, окрім того, все ще цінують один одного.

Екс-солітка “НеАнгелів” під час одного з інтерв’ю заявляла, що досі любить Едгара, щоправда вже як друга. У першу чергу, вона зберігає ці теплі почуття, тому що саме завдяки колишньому вона народила двох чудових малюків.

Ці вихідні пара також проводить разом, щоб Леонард та Лаура проводили час разом із мамою і татом. Слава та Едгар не планують сходитися, однак не проти гуляти разом усією родиною разом із дітьми.

Схожі статті