Катя Осадча потрапила у гучний скандал: через елітне життя забула про звичайних людей і дозволила зайвого

Катя Осадча попросила у своїх підписників вибачення за свій вчинок.

Зараз життя Катерини Осадчої особливо насичене та непросте, адже тричі мама змушена поєднувати кар’єру та годування свого двомісячного сина. І часто це створює додаткові проблеми для сім’ї, знімальної групи і так далі. Декілька днів тому зірка опублікувала у своєму мікроблогу, як мчить на вокзал з українськими поліцейськими з включеними мигалками. Тоді Катя пояснила, що так її супроводжують служителі закону, адже вона запізнювалася на поїзд.

Юрій Горбунов і Катя Осадча
Юрій Горбунов і Катя Осадча

Цей пост зібрав масу гнівних коментарів та засудження серед аудиторії.

Публічні вибачення Катерини Осадчої

Телеведуча визнала, що потрапила у скандал. Знаменитість опублікувала на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram публічні вибачення перед тими, кого ця ситуація зачепила та розчарувала.

Скріншот сторінки Каті Осадчої

Також телеведуча поквапилася пояснити, що вдалася до таких мір не просто заради розваг, а через те, що дійсно запізнювалася на свій потяг, і іншого виходу не було. Тим паче, що поліцейські самі запропонували їй свої послуги. Осадча завірила, що не мала на думці когось образити або вчинити негарно. Мовляв, через своє материнство в неї дуже мало часу і вона не змогла впоратися з графіком.

Цей крок користувачі мережі сприйняло гідно і не стали роздувати проблему. Більш того, поки Катерина сама не назвала цю ситуацію “скандалом”, у пресі і не згадувалося подібне описання цьому відео.

Сподіваємося, що Катерина Осадча встигла на зйомки, а матеріал був вартий того, щоб отримати значну порцію негативу через поїздку на поліцейський машині.

Схожі статті