Тоня Матвієнко зізналася, як батько відреагував на ранню вагітність: “Догулялася”

Зараз Тоня Матвієнко знаменита та успішна мама. Та колись і в її житті була чорна смуга.

Антоніна Матвієнко. Вона яскрава, енергійна та неймовірно ніжна. Артистка направляє свою жіночу енергію не лише у свою творчість, а й у материнство. Вона – щаслива родителька двох чудових донечок, яких виховує у турботі та любові. Втім, не завжди над сімейством Тоні сяяло сонце.

Ніна Матвієнко, Тоня Матвієнко, Арсен Мірзоян та їхня донька
Ніна Матвієнко, Тоня Матвієнко, Арсен Мірзоян та їхня донька

Про те, що вона буде скоро пестити на руках немовля майбутня артистка дізналася у 17 років. Лишалися лічені місяці до випускного балу, але дівчина морально готувалася підбирати не святкову вечірню сукню, а пелюшки та підгузники.

За словами Тоні, її обранець достатньо позитивно відреагував на новину про батьківство. Його родичі також підтримали молоду, але всю цю картину зіпсувала найрідніша людина для дівчини та головний чоловік у житті – її тато.

Як відреагував на новину про дитину дідусь?

Петро Гончар, так звати батька Антоніни, явно не хотів ставати “дідом”.

Родинне фото Матвієнків

Якщо його дружина Ніна відкрила серце майбутньому малюку, то чоловік зустрів новину з присутньою для нього суворістю.

“Ну мама відразу дуже добре поставилася, а тато такий: “Догулялась!”. Потім заспокоївся, прийшов, обняв мене, а вже вранці мені фреш в ліжко приніс”, — згадує співачка Тоня Матвієнко у програмі Ранок з Україною”.

Лише нещодавно співачка згадає, що попри зірковий статус мами її все одно цькували у школі та навіть показували пальцями. Свою долю артистка вже давно прийняла і зараз лише радіє тому, що вона має дорослу доньку, а ті хто її колись ображав – тепер заздрять.

А ось хто ще здивував зізнанням про дітей – так це Наташа Корольова.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.