Аліна Гросу розповіла, як мама посадила її на дієту в три роки та взяла повну владу над кар’єрою доньки

Аліна Гросу - народна улюблениця, яка з дитинства танцює та співає. Знаменитість повідала про своє непросте життя.

Кажуть, що діти-артисти попри свою популярність, славу, численні подарунки насправді є дуже нещасливими. Мовляв, батьки у гонитві за гонорарами жертвують найдорогоціннішим: безтурботними роками сина чи доньки.

Аліна Гросу
Аліна Гросу

Багато є прикладів того, як юні таланти буквально тратили всі свої сили у ранні роки через примус мами чи тата. Аліна Гросу не стала вийнятковою особистістю. Дівчина повідала наскільки непросто їй дався її крок до зірок.

Дієта, концерти у 3 роки та мама-продюсерка

Замість імпровізованої сцени – справжня, замість родичів-глядачів – великі зали пошановувачів. Співоча кар’єра Аліни стартувала тоді, коли дівчинка тільки-тільки навчилася розмовляти та танцювати. У 3 роки маленька почала перетворюватися на справжній бренд.

Після виходу пісні “Бджілка”, артистка взагалі стала “номер один” на дитячій українській естраді.

Маленька Гросу

Та все це далося зірочці титанічними зусиллями. Виявляється, що мама, яка також була і її продюсеркою, посадила трирічну крихітку на дієту.

“Посадила мене на дієту в три роки”, – розповідає знаменитість та пояснює: “Мене сфоткали біля садка, там стоячи кущ такий великий. А я вже була більше, ніж той кущ”, – з гумором згадує поп-співачка.

Люблячі бабусі постаралися, аби їх онученька їла досхочу.

Свою маму Гросу просто обожнює, навіть попри те, що у 3 роки не давала їй з’їсти улюбленого пиріжка. За словами Аліни – сама ненька її найвідданіша фанатка та прихильниця.

Схожі статті